topvisual-06

Lezingen en excursies 2019

We hebben binnenkort de volgende bijeenkomsten en een excursie op het programma staan.

Plaats lezingen:
Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B, Gorinchem
Telefoon: 0183 - 690022

Aanvang: 20.00 uur

DE PEERISCOOP

peeriscoop

Vlakbij de Peeriscoop is de parkeergarage Kazerneplein, hier kunt u gratis parkeren na 17:00 uur. Wanneer u (fysiek) niet in staat bent om naar de Peeriscoop te komen laat het ons weten zodat we zo mogelijk gezamenlijk vervoer kunnen regelen. De Peeriscoop is goed toegankelijk voor rolstoelen. Klik op Peeriscoop voor meer informatie over de bereikbaarheid.

Datum: Zaterdag 11 mei 2019

Kleine excursie naar Depot.

Wilt u het depot van het Gorcums Museum eens bezoeken? U heeft nu de gelegenheid een rondleiding te volgen langs verschillende objecten uit de verenigingscollectie.
Aanmelden kan tot en met 6 mei 2019 door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden zonder e-mail kunnen bellen met Michel den Uijl


Datum: Maandag 13 mei 2019

Lezing: Dr. Salomon Biegel, de beroemde huisarts van Gorcum.

Spreker: Gerard Poptie

alt

Dokter Biegel (1866-1941) was een uitstekend en betrokken huisarts, maar ook in het sociale leven van de stad was hij een belangrijk en graag gezien figuur.
Gerard Poptie, oud-docent Civiele Techniek aan de Hogeschool van Rotterdam, werkt aan een publicatie over Salomon Biegel.


fotobanner-03
logo-HVI-liggend-wijzijnpartnervan.jpg
Design: BOS Reclame | Gorinchem ©2008