topvisual-03

Lezingen en excursies 2018

We hebben binnenkort de volgende bijeenkomsten en een excursie op het programma staan.

Plaats lezingen:
Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B, Gorinchem
Telefoon: 0183 - 690022

Aanvang: 20.00 uur

DE PEERISCOOP

peeriscoop

Vlakbij de Peeriscoop is de parkeergarage Kazerneplein, hier kunt u gratis parkeren na 17:00 uur. Wanneer u (fysiek) niet in staat bent om naar de Peeriscoop te komen laat het ons weten zodat we zo mogelijk gezamenlijk vervoer kunnen regelen. De Peeriscoop is goed toegankelijk voor rolstoelen. Klik op Peeriscoop voor meer informatie over de bereikbaarheid.

Datum: Zaterdag 19 mei 2018

Excursie naar Waterliniemuseum Bunnik, in fort Vechten, onder begeleiding van de Werkgroep Vesting Gorinchem.

alt

De jaarlijkse excursie is dit jaar naar het gloednieuwe Waterliniemuseum in Bunnik. Dit museum wordt als uitmuntend beschouwd en is werkelijk een plek vol verrassingen. Het geeft op een zeer onderhoudende wijze inzicht in de rol van de Waterlinie, waar Gorinchem natuurlijk een belangrijke rol in heeft gehad. Wij hebben het voorrecht dat de rondleiding verzorgd wordt door de leden van onze eigen Vestingwerkgroep. Aan kennis en bevlogenheid dus zeker geen gebrek! Het museum is gelegen in een groene omgeving waar het ook heerlijk toeven en wandelen is. De reis gaat met een bus.

alt

alt

De kosten voor de excursie, inclusief koffie, lunch en busvervoer, bedragen:

• Met museumjaarkaart €35,00 per persoon

• Zonder museumjaarkaart € 43,00 p.p.

• Introducees betalen € 5,00 extra p.p.

Aanmelden kan tot en met 12 mei 2018 door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,met daarin namen van de deelnemers en vermelding met of zonder MJK.

U wordt verzocht tegelijkertijd het bedrag over te maken naar NL 21 ABNA 0472264761 t.n.v. Historische Vereniging Oud-Gorcum o.v.v. “Excursie Waterlinie”. Uw betaling is uw bevestiging van deelname.

fotobanner-02
logo-HVI-liggend-wijzijnpartnervan.jpg
scripting & design BOS Reclame | Gorinchem